logo-white-new-witthout-border

Här ser du några av de bostäder vi sålt

ORUST
 

MOLLÖSUND / GÅRDSVÄGEN.  Återigen har vi nöjet att förmedla ett kaptenshus i Mollösund. Huset ligger nära  Lervikshamnen och den stora tomten skapar en skön, lugn och avkopplande atmosfär. Från huset är det bara några hundra meter till precis allt i Mollösund.  I stora hamnen med båtar som lägger till och människor som spankulerar runt i det vackra samhället eller på din favoritbadplats eller kanske bara i hängmattan utanför huset.

STENUNGSUND
 

NYTORPSHÖJD / KNEKTVÄGEN.  Än en gång kan vi erbjuda en härlig villa i det populära Nytorpshöjd. Härifrån har du ca 15 minuters gångväg till Stenungs Torg.
Den här sluttningsvillan är byggd 1981 med tegelfasad och fina utrymmen. Entrén ligger i gatuplanet liksom kök och vardagsrum. Dessutom 2 sovrum och wc.
I sluttningsdelen finns 3 sovrum, allrum, badrum och bastu samt tvättstuga.
Härifrån är det utgång till ett uterum. På tomten finns också ett garage  om ca 40 kvm med källare så det är gott om hobby-/förrådsutrymmen.

SÄFFLE
 

KVARNBACKA / LÅNGSERUD.  Ett mycket trevligt hyresbestånd med otroligt vackert läge vid sjön Aspen. 16 lägenheter, samtliga i 4 stycken 1-planshus.
Ägaren har under de sista åren renoverat ett antal badrum och kök. Dessutom tapetserat och målat inomhus. Värmeförsörjningen är en nybyggd anläggning för automatisk fliseldning.
Det är 1:or och 2:or i beståndet vilket gör det lätt att hyra ut.
Övervägande delen av lägenheterna är idag uthyrda.

ORUST
 

HENÅN CENTRUM.  Mycket centralt boende i Henån!
Här finner du en mycket rejäl villa från -60 talet.
Hela 7 rum (varav 5 sovrum) och kök gör den till ett fint alternativ för den stora familjen.
Dessutom vidbyggt garage och bra med plats för bilar m.m. på tomten.
Området är blandat med mest villor men också flerbostadshus.

STENUNGSUND
 

STRANDVÄGEN 34.  Här kan ditt företag ha sitt mycket fina kontor. Det är i dagsläget 7 kontorsrum + konferensrum + flera bra förråd/arkiv. I vissa kontorsrum kan man till och med ha 2 arbetsplatser.
Från flera av rummen har man havsutsikt och mycket nära till Stenungs Torg. Fastigheten är kontinuerligt renoverad och i gott skick.
Kanske kan det bli en butik i entrévåningen och bostad på andra våningen.
Här är kommunalt VA samt fjärrvärme.
Fastigheten är taxerad som hyresfastighet och vill man kan det gå att göra lägenheter eller varför inte ett eget centralt boende.

ORUST
 

BJÖNNI.  Den här gården som har 11,5 hektar mark ligger lugnt och skönt i en dalgång.  Här finns bostadshus  och en  liten ladugård samt ett fristående förråd.
Bostadshuset har bebotts året runt tills helt nyligen. Av de 11,5 hektaren mark är det ca 4 hektar som är åker och bete. Sannolikt kan man avstycka ett par tomter om man vill det.
Det är närhet till Ellösfjorden och vid Bjönni tomtägarförenings hamn finns det fina möjligheter till bad.
Till fastigheten hör idag ingen båtplats, men troligen kan man ordna det i Bjönni tomtägarförenings hamn.
Fastigheten är taxerad som lantbruk vilket kan vara en fördel skattemässigt.

ORUST
 

MOLLÖSUND - KVARNVÄGEN.  Huset ligger vackert och med soligt skönt läge. Lättskött tomt med en del berg i dagen. Huset är om och tillbyggt 2009 och fungerar både som bostad för 1 familj, men är på ett smart sätt även byggt som 2-familjshus. Om man vill bygga på en del av huset med en övervåning (bygglovsritningar m.m. finns och är enligt planbestämmelerna) får man en vidunderlig havsutsikt från inloppet till Stigfjorden i söder och ända till Måseskär i nordväst.
Från huset är det några minuters promenad över bergen till en anlagd badplats i Tornevik. (Fler badplatser finns inom gångavstånd.) Det här huset kan alltså bli ett väldigt överkomligt fritidsboende för en mycket rimlig kostnad om 2 familjer köper huset gemensamt.

ORUST
 

MALÖ / FLATÖ.  På den av Evert Taube omsjungna ön Flatön skall nu denna sommaridyll säljas. Härligt lummigt och charmigt läge mellan bergknallarna. Här är det lugnt, skönt och soligt.
Stället har en gång i tiden varit ett litet jordbruk och har därefter enbart bebotts permanent.
Det är fullgod standard för åretruntboende och förutom boningshuset finns en mindre ladugård och den gamla handelsboden.
Det är en stor tomt med gräsmatta, fruktträd och en del av marken kan sannolikt avstyckas till ett par tomter. Till fastigheten hör en liten sjöbod byggd i början på 1900-talet samt en träbrygga för djupgående båt.

STENUNGSUND
 

STORA HÖGA / KROKSLYCKE.  Den här villan ligger verkligen i solriktning. Dessutom är den välrenoverad och helt modern. 2-3 sovrum, vardagsrum med kamin och härligt öppet kök. Badrum och tvättstuga.
Då villan är byggd i vinkel har man en riktigt stor altan rakt i sydväst där man kan umgås och kanske till och med bada i bubbelbadet som finns här.
På tomten finns också en carport med tillhörande isolerat förråd.

TJÖRN
 

VIKS ÖDEGÄRDE / KYRKESUND.  Nära havet. 2 båtplatser + sjöbod. Endast 350 meter från havet finner du denna läckra fritidsbostad som har åretruntstandard. Trots att det ligger i ett område med flera hus är just detta sist på återvändsgatan, har mycket insynsskyddat läge, vacker inramad del av trädgården med härliga soliga uteplatser. Goda parkeringsmöjligheter.
På tomten finns också en vinterbonad gäststuga om 22 kvm med vackert wc med dusch samt tvättstugeavdelning. Dessutom ett fristående oisolerat förråd för trädgårdsredskap, dynor och annan som skall skyddas.
I hamnen ingår 2 båtplatser för segelbåt samt en sjöbod i sjöbodslänga.

STENUNGSUND
 

UCKLUM / HUVERÖD / AMDAL.  En riktig torpidyll på stor tomt. Det här är en riktig torpidyll även om huset är vitmålat. Torpet är riktigt klassiskt med en liten farstu, kök med vedspis, storstuga med kakelugn samt ett sovrum. Det finns också en oisolerad vind som kan användas.
Här kan man vara sommartid och "bara vara". Ingen granne som har synpunkt på hur man sköter sitt ställe. Det är enkelt att sköta genom att helt enkelt stänga av och tappa ur vattenpumpen så kan huset stå över vintern och invänta den spirande våren med vitsippor och påskliljor.

STENUNGSUND
 

NYTORPSHÖJD / DRAGONVÄGEN.  Här finner du en mycket välvårdad villa som håller en verkligt fin standard. Läget är fint med solig uteplats och gångavstånd till Stenungs Torg, goda buss och tågkommunikationer till bland annat Göteborg.
Villan som är byggd 1981 har sedan dess, kontinuerligt skötts och renoverats.
Lättskött, vackert anlagd trädgårdstomt med varmbonat förråd.
Garage i gemensamhetslänga.
Inom området finns skyddade lekplatser för barnen och det är närhet till både förskolor, grundskolor och ICA-affär.

HALMSTAD
 

HAVERDALSSTRAND / SKALLEN.  Här i det vackra och mycket populära Haverdal med utsökta bad erbjuder vi nu en byggklar tomt med havsutsikt i självaste Haverdalsstrand. Du har nu möjligheten att bygga en ny villa eller fritidshus.
Enligt planbestämmelserna som gäller kan man här bygga en stor villa som då kommer att ha fin havsutsikt och hela tomten i ett söderläge.
Enligt planen är byggrätten 250 kvm + övervåning varav max 40 kvm gårdshus. För mer information se planbestämmelser under fliken "dokument/länkar" .

 

STENUNGSUND
 

SVARTEDALEN / BREHÅLT.  För dig som vill äga en skogsmark utan några byggnader att ta hand om.
Här har du chansen!  32 Hektar produktivt skogsskifte, Nygjord skogsbruksplan där det framgår att virkesförrådet är 4 136 kubikmeter skog för avverkning och där en stor andel är inom snar framtid.
Över fastigheten är en äldre skogsväg anlagd och den slutar vid Skrovvatten där fastigheten har strand. Otroligt vackert och naturlugnt. Jakträtt: Idag ingår fastigheten i älgjaktslag.

 

TJÖRN
 

VIKS ÖDEGÄRDE / KYRKESUND.  Endast 350 meter från havet finner du denna fina fritidsbostad som har åretruntstandard. Trots att det ligger i ett område med flera hus har detta mycket insynsskyddat läge vacker inramad del av trädgården med härliga soliga uteplatser och fin altan från övervåningen med havsutsikt. Goda parkeringsmöjligheter.
På tomten finns också en vinterbonad gäststuga med enkelt kök och litet sovrum. Dessutom en fristående mindre gäststuga.
I hamnen ingår 1 båtplats för mindre segelbåt samt en sjöbod i sjöbodslänga.

ORUST
 

HÖVDINGELIDEN - MOLLÖSUND.  Ett genuint fiskeläge. Från parkettplats har du utsikt över Mollösunds hamn! Återigen har vi nöjet att förmedla ett sekelskifteshus i Mollösund. Huset ligger alldeles vid hamnen och från parkettplats följer du allt liv i hamnen med båtar som lägger till och människor som spankulerar runt i det vackra samhället.
Huset är mycket fint i ordning och tomten är nästan helt arbetsfri. Egen parkering på tomten. Mollösund är ett genuint fiskeläge och har en gammal bebyggelse med fiskarstugor och kaptenshus. Under sommartid är samhället intensivt med både seglare och besökande såväl som åretruntboende. Affär, post och flera restauranger finns att tillgå. Busskommunikationer till Göteborg och Uddevalla  finns.

ORUST

HALS - SVANESUND
Här har du en chans att förvärva en stor tomt med havsutsikt till ett rimligt pris.
Tomten är byggklar, har inga planbestämmelser och dessutom inget byggbolag som styr, så du kan bygga den villa du själv önskar.
Vägar och Kommunalt VA finns inom vägförening resp. samfällighet. Det kommunala VA genom samfälligheten är redan betalt.
Tomten är stor och sluttar svagt mot sydväst.
Läget är lugnt, mycket soligt och med närhet till bad i havet.

TJÖRN

HÄGGVALL Huset med gäststuga ligger ungefär 100 meter från havet, har havsutsikt ut över Hakefjorden och det är bara 2 minuters promenad till den egna båtplatsen där det även är bad från bryggan.Den stora tomten har gräsmatta för roliga lekar, men även naturliga Bohuslänska bergspartier. Lättskött tomt. Här växer blåsippor, vitsippor och matsvampen vårmusseron på våren och på sensommaren kan man plocka blåbär och körsbär.Altanen går runt huset på 3 sidor och på havssidan finns en riktigt stor del på bortåt 70 kvm . Här äter man sin frukost i morgonsolen och på eftermiddagen den stora grillfesten.Här är också gäststugan byggd i vinkel med huset för att skapa  en ombonad atmosfär på altanen.

STENUNGSUND
 

SPEKERÖD - PORSÅN Den här lilla villan har ett högt och helt insynsskyddat läge. Storskogen som förut var tät och mörk är nu borttagen och sol och ljus har fritt spelrum. Om ett år eller kanske två har undervegetationen kommit igång och allt blir grönt igen.
Villan passar bra för en liten familj och är lättskött med sitt fina skick. Tomten är också i princip lättskött eller så håller man igång odlingar och rabatter om man så vill.
Huset är helt modernt och har också ett härligt uterum.


 

STENUNGSUND
 

VÄSTRA SÖBACKEN. Mellanradhus med fint och mycket barnvänligt läge. Närhet till det mesta. Mycket nära busshållplats och gångavstånd till Stenungs Torg.
Här får du ett hus med mycket nytt. Ett par exempel: Nya fönster, nytt grovkök, ny gästtoa. Dessutom ligger det med närhet till lekplatsen = mycket barnvänligt.

TJÖRN
 

HÖVIKSNÄS Här är ett riktigt fint och välutrustat hus byggt 1991.
Boyta 169 m², allt i ett plan. Här finns 3 st bad/duschrum, det ena finns vid det största sovrummet. Totalt är har 6 riktigt fina rum och ett mycket fint kök. I närheten finns skola, dagis, lekplats och den fina badplatsen i Låka.

STENUNGSUND

Bäckmans väg 2 km från centrumByggklar tomt. Det salta havet kommer du att se varje dag och följa skiftningarna från stilla blått till upprört hav med gäss på vågorna. En utsikt man aldrig tröttnar på. Stenungsund centrum har du nära och Göteborg nås med bra pendlingsmöjligheter. Omtyckta förskolor ligger på bekvämt avstånd på Hallerna. Tomten ligger med s.k. utomplansbestämmelser vilket gör att det inte finns så många begränsningar på hustyp m.m. Tomten som är av typ skafttomt är redan planerad för byggnation så det är små kostnader för grundläggning. Kommunalt VA via föreningen är framdraget och betalt.
STENUNGSUND

HÄLLEBÄCK En härlig 1-plansvilla med vackert läge. Lugn och solig tomt och gränsande till grönområde. Villan innehåller 3 sovrum, vardagsrum med öppen spis, kök samt badrum och gästtoalett i entrévåningen. Källare med många fina utrymmen. Vidbyggt garage

STENUNGSUND
 

SLUPEN - CENTRALT Här har du troligen Stenungsunds mest bekväma boende! Det är gångavstånd till sköna bad vid Nösnäs och det är nära till alla butiker på Stenungs Torg. Här kan man promenera utefter havet eller i den fina allén mot torget.
Välplanerad lägenhet på våning 3 med hiss. Hissen går också till garage, förråd och tvättstuga. Utanför den inglasade balkongen ligger en liten park. Kan det bli bättre?

 

ORUST
 

GATAN - MOLLÖSUND.  Ett genuint fiskeläge. En härlig "Fiskarstuga" från sekelskiftet 1900 med fint läge och havsutsikt. Byggnaden är i fint skick med en del bevarat av det gamla. Från huset är det några minuters promenad över bergen till en anlagd badplats i Tornevik. (Fler badplatser finns.) Mollösund är ett genuint fiskeläge och har en gammal bebyggelse med fiskarstugor och kaptenshus. Under sommartid är samhället intensivt med både seglare och besökande såväl som åretruntboende. Affär, post och flera restauranger finns att tillgå. Busskommunikationer till Göteborg och Uddevalla  finns.

ORUST
 

Käringön - Nordön.  Fantastiska Käringön, solens ö. Här har du ditt drömhus från 1793 som ligger mitt i den gamla charmiga delen av Käringön. Det är endast ett par minuters promenad till hamnen, affär, restauranger m.m.
Där har du också av hävd tillgång till en båtplats för liten båt.
Ett charmigt hus med många rum och kanske till och med som 2-familjshus.
En del uppfräschning behövs och då kan du sätta din egen prägel på huset.
Från övervåningen kan man se havet och nere på tomten är det lugnt och mysigt.

STENUNGSUND
 

STORA HÖGA - Spekeröd  Här finner du en riktig godbit. En synnerligen trevlig villa från -40 talet som i princip är helrenoverad. Man har behållit den gamla genuina känslan och adderat modernt utförande såsom nytt Kvänumkök renoverade badrum/wc, nytt yttertak, omdränerat m.m. Dessutom en stor tomt där ägarna byggt ett stort garage med 2 fjärrportar och mer till. Övervåning finns också på denna byggnad.
Härligt soligt läge och bara några minuters körtid till E6 motorvägen i Stora Höga

ORUST
 

GATAN - MOLLÖSUND Ett riktigt genuint skärgårdshus med omedelbar närhet till havet i den gamla delen av Mollösund med sin stora charm av tätt liggande hus, smala gränder och sjöbodar. Boyta ca 90 kvm biyta ca 32 kvm. Liten lättskött tomt. Huset behöver en rejäl uppfräschning men har kommunalt VA och bergvärmepump.
 

STENUNGSUND

 

VÄSTRA SÖBACKEN. Gavelradhus med fint och mycket barnvänligt läge. Närhet till det mesta. Mycket nära busshållplats och gångavstånd till Stenungs Torg.
Här får du ett väl genomgånget hus med mycket nytt. Ett par exempel: Nya fönster, nytt grovkök, ny gästtoa. Dessutom ligger det med närhet till stora lekplatsen = mycket barnvänligt. Huset har till- och frånluftsvärmeväxlare.

STENUNGSUND

 

VÄSTRA SÖBACKEN. Här får du ett nyligen genomgånget hus med mycket nytt. Dessutom ligger det med sol hela dagen. Uteplatser på båda sidorna om huset. Invändigt helt genomgånget med mycket nytt. Ett exempel: Renoverat badrum med bl.a. golvvärme och massagebadkar.

 

STENUNGSÖN
 

METCALFES VÄG. Ett härligt äldre hus vid havet som är fint renoverat och som har en liten sjöbod på tomten och en brygga alldeles utanför. Kan det bli bättre! Huset ligger på vackra Stenungsön med vackra öppna vyer även in mot ön. Dessutom finns ett fint varmgarage!

TJÖRN
 

ÄNGEVIKEN. Alldeles norr om Härön och söder om Björholmen, ligger vackra Ängeviken vid havet med en fin småbåtshamn. Här bor man i ett lättskött hus med bad och båtliv intill. En riktig sommaridyll. Kan det bli bättre!

STENUNGSUND
 

SADELMAKARVÄGEN. Ett härligt gammalt hus som totalrenoverats.Huset som varit mangårdsbyggnad är ursprungligen uppfört 1908, men har totalrenoverats från 2005 och framåt. Innehåller idag 7 rum och kök ca 168 kvm med en härlig modern standard.
Soligt och skönt läge och med närhet till skola och busskommunikationer. Flera uteplatser och balkong för sköna avslappnande stunder.

STENUNGSUND
 

KVARNBERGET. Villa med lugnt och soligt läge på det vackra Kvarnberget i Stenungsund. Gott om plats med många sovrum. Fina sällskapsrum och lugnt läge på vacker kuperad tomt.
Dubbelgarage vidbyggt till huset.

STENUNGSUND


NÖSNÄS. Ett rejält hus med 2,50 i takhöjd som nu behöver en ordentligt uppgradering. Boyta idag 144 kvm + källare. Väl renoverat så kommer huset att ha stora trevnadsvärden med sin fina volym, luftiga läge och den stora tomten.

ORUST
 

MOLLÖSUND. En härlig "Fiskarstuga" med högt läge och fantastisk havsutsikt från norr till söder. Byggnaden är ganska "orörd" sedan -60 talet men är i fint skick. Från huset är det några minuters promenad över bergen till en anlagd badplats i Tornevik. (Fler badplatser finns.) Mollösund är ett genuint fiskeläge och har en gammal bebyggelse med fiskarstugor och kaptenshus. Under sommartid är samhället intensivt med både seglare och besökande såväl som åretruntboende. Affär, post och flera restauranger finns att tillgå. Busskommunikationer till Göteborg och Uddevalla finns.

TJÖRN
 

GAMLA HÖVIKSNÄS. Med lite utsikt över havet (båthamnen) ligger detta charmiga och helrenoverade hus. Härligt skick och med många platser för att sitta ute. Tomten är vackert anlagd för minimal skötsel. Här kan man bara vara, utan stora åtagande.

STENUNGSUND

 

GAMLA SÖBACKEN. På en härlig, solig tomt i söderläge ligger denna trivsamma och lättskötta tegelvilla. Fjärrvärme ger låga uppvärmningskostnader. Centralt läge. Det tar endast ca 10 min att promenera till Stenungs Torg. Bussen finns i närheten.

STENUNGSUND

CENTRUM - Slupen Här bor du nära havet! Det är gångavstånd till sköna bad på Nösnäs och det är nära till alla butiker på Stenungstorg. Här kan man promenera utefter havet eller i den fina allén mot torget. Lägenheten ligger en trappa upp och har en inglasad balkong i söderläge. Dessutom finns hiss. Garageplats i källaren som du bekvämt når via hissen utanför lägenheten. Här är ett tillfälle att köpa en härlig lägenhet som ligger med närhet till det mesta!

STENUNGSUND
 

GAMLA SÖBACKEN. Mycket välskött villa med lättskött tegelfasad. Huset har bl.a. ett stort trivsamt kök från 2002. Barnvänlig tomt med härlig insynsskyddad trädgård som gränsar till grönytor. Det tar endast ca 10 min att promenera till Stenungs Torg. Bussen finns endast 150 m från huset.

STORA HÖGA

 

GLÄNTANS VÄG. Välskött och fräsch villa med strålande havsutsikt! Utsökt läge med havet framför huset och inga andra hus eller annat som stör den fina havutsikten. Dessutom är det nära till centrala Stora Höga, tåg och buss. Det tar ca 35 min till Göteborg. I detta läckra hus kommer du att trivas. Båtplats för mindre båt finns i närheten.

TJÖRN
 

HÖVIKSSTRANDVÄGEN. Ett vackert hus med riktigt havsnära läge. Det är nästan så man kan doppa tårna i havet från altanen. Mycket fint iordning och med högklassigt materialval. Lillstuga på tomten helt vinterbonad för gästerna. Ett nybyggt garage för bilen. Utomhus"jacuzzi" för sköna bad när havet är för kallt. Vad mer kan man önska.

ORUST
 

SVINEVIKEN. Tomten ligger endast några meter från havet med ett hus om ca 79 m². Detta är så nära strandtomt det kan bli! Här finns också en rymlig gäststuga. Båtplats finns alldeles utanför tomten. Här kan man njuta av tillvaron och bara vara!

STENUNGSUND

 

KRISTINEDAL. Detta är nog områdets finaste radhus! Huset är totalrenoverat inomhus 2005 med mycket smakfulla färger och med fin inredning. Här behöver man inte göra något alls! Flytta bara in och njut! Dessutom finns balkong och uteplats i söder samt en stensatt uteplats vid entrén.

STENUNGSUND

 

STRANDNORUM. Så gott som helt nybyggd 3:a med högt fint utsiktsläge. Bedårande sonedgångar i havet från uteplatsen och vardagsrummet. Snygga materialval med ekparkett och klinker. Vackert ekkök. Bekvämt med carport vid huset och egen tvättstuga.

STENUNGSUND

 

BJÖRNMOSSEVÄGEN - HÄLLEBÄCK. Villa med lugnt, soligt läge på vacker trädgårdstomt. Huset är mycket välhållet och har fjärrvärme och solfångare som ger rimliga driftskostnader. Några minuters promenad till buss, skola, idrottsanläggning m.m.

ORUST

 

ELLÖSGÅRDEN - ELLÖS. En fastighet med många möjligheter och fantastiskt läge med havsutsikt. Fastigheten har använts som kursgård, men kan också användas som hotell eller byggas om till exklusiva bostadsrätter. Fantasin får sätta gränsen. På flera sidor om byggnaden finns härliga altaner och uteplatser, många av dom med utsökt havsutsikt.

GÖTEBORG
 

Kålltorp  Smakfullt renoverat radhus från 1937 med bevarad karaktär och känsla. Öppen och trevlig planlösning samt gedigna materialval. Härlig uteplats i skyddat läge mot en lugn bakgård. Barnvänligt område med närhet till skola, barnomsorg, Fantastiska Delsjön med Skatås motionscentral, golfbana samt kommunikationer. Ett hus med genuin känsla och stil.Det här radhuset har under senaste året genomgått en stor renovering invändigt med bland annat ett härligt stort kök som är helt nytt. Även vinden har inretts på ett smakfullt och professionellt sätt.
Här bor du fint med egen trädgård i söder och bara några steg från spårvagnen som lätt tar dig dit du skall.

GÖTEBORG
 

Kålltorp  Gavelradhus från 1937 med bevarad karaktär och känsla. Många fina rum. badrum på två våningar. Vinden har inretts på ett smakfullt och professionellt sätt med ryggåstak och synliga bjälkar samt utgång till liten takplats. Härlig uteplats i skyddat läge mot en lugn bakgård och balkong på andra våningen. Garage vidbyggt till huset. Barnvänligt område med närhet till skola, barnomsorg, Fantastiska Delsjön med Skatås motionscentral, golfbana samt kommunikationer. Ett hus med genuin känsla och stil.
 

ORUST
 

Varekilsnäs  Åretrunthus eller fritidshus med god standard och golvvärme samt havsutsikt  i naturskyddsområde.Helt ostört läge med havet alldelesd inpå tomten.
Har kan man plaska i vattnet från den "egna" viken.
Utsikten är betagande och båttrafiken i Stigfjorden är i blickfånget en bit bort.

Stor tomt och flera byggnader. Gångavstånd till busshållplats.

ORUST
 

KÅLLEKÄRR - Sundsbyvägen En mycket trevlig villa som uppgraderats rejält senaste åren. Det centrala läget är perfekt med närhet till allt i Kållekärr. Tomten är uppvuxen och skapar insynsskydd, men också möjligheter för den som vill odla. En större parkering innebär att man förutom att parkera bilarna i dubbelgaraget har du möjlighet att parkera din husbil eller båt på tomten och dessutom kan besökare också få plats.
Huset har 5 sovrum, helt nytt kök med golvvärme, vardagsrum med öppen spis samt fina och stora utrymmen i källaren för egna aktiviteter.

UDDEVALLA
 

BOKENÄS - Rörbäck En riktigt fin sommarstuga som är mycket välskött och håller bra standard och som dessutom har underbar havsutsikt.
Vacker relativt lättskött bergstomt och en stor fin altan för sköna soldagar.
Storstuga med öppen spis och havsutsikt, kök med rymlig matplats och 2 sovrum.
Fin gäststuga med toalett, dusch och tvättmaskin.
Båtplats och nästan alla möbler ingår!

ÖDSMÅL
 

APLERÖD Väldisponerad villa som är väldigt fint iordning med mycket nytt inomhus.
Härlig träkänsla med exklusiv ny ektrappa, massiva ekluckor i köket, ek- resp. askparkett  med matchande foder/lister i hela huset. Vackert badrum med klinker och kakel, 4 sovrum som kan bli 5.

SVENSHÖGEN
 

Oskarsberg Här är ett fantastiskt boende för den som vill ha ett stort hus med många rum och en storslagen planlösning. Hallen är magnifik med öppet ända upp till övervåningen och med en elegant trapplösning. Härliga sällskapsutrymmen med ett vardagsrum som har en fin matsal på ena sidan och ett rymligt arbetsrum på andra sidan. Många ytskikt är gamla och är dags att se över dem.
Tomten är stor med naturtomt till stor del samt en rejäl gräsmatta framför huset.
Huset har ett mycket bra värmesystem med en nästan ny bergvärmepump.
Ett unikt tillfälle att köpa ett hus som är något alldeles extra!

TJÖRN

LILLA ASKERÖN Med vacker havsutsikt åt flera håll ligger detta mycket fina timmerhus byggt 1995. Detta är en liten pärla på en lättskött tomt som ligger nära havet. Båtplats ingår! Huset ligger på en liten höjd vilket gör att utsikten blir fin åt flera håll. Huset har en timmerfasad som är mycket välskött.

ORUST
 

HÅRLEBY En solgul sommarstuga med vackert läge och naturen ända inpå knutarna. Är vädret vackert är man på altanen eller i trädgården och blir det lite kyligt är man inne och tänder i braskaminen.
Mysig tomt som delvis sluttar mot söder.

 

STENUNGSUND

HÄLLESDALEN  I Hällesdalen som ligger vid havet mittemot Orust ligger detta trevliga hus på en vacker kuperad tomt. Här är vacker natur och det är gångavstånd, ca 500 m, från huset till havet. Det tar drygt 10 min att köra till Stenungsund (ca 1 mil) där det finns gott om affärer och all övrig service.

Ljungskile
 

RESTERÖD  Fritidshus med lugnt ostört läge eller villa med låg boendekostnad.
Huset har varit åretruntbebott i flera år.
Stor härlig tomt med naturen intill. 2,5 km till havsbad och lagom avstånd till Uddevalla resp. Göteborg.

KUNGÄLV

KOMARKEN - Kongahällagatan Lägenhet 2 rok med ett av områdets absolut bästa lägen. Härifrån har man en mycket fin utsikt över stora delar av Kungälv! Lägenheten ligger högst upp på 5.e våningen och framför huset finns inga andra hus som skymmer. Man ser ända bort till fästningen. Detta är mycket trevligt och bekvämt boende i en välskött lägenhet. Hiss finns.

STENUNGSUND
 

JÖRLANDA Här kan man leva ett klassiskt sommarstugeliv i ett enkelt hus med en fin gäststuga på en vacker och trivsam tomt. Tomten gränsar till naturen med skog och bärmarker.
Det är nära till det mesta, kommunikationer och livsmedelsaffär. Havet ligger bara några minuter bort med bil!
Här kan man skaffa ett sommarboende till ett rimligt pris på ett lagom avstånd från Göteborg.

 

SVENSHÖGEN
 

Här är en mycket trevlig hästgård med ett bostadshus i fint skick, ett modernt stall, fina beteshagar och en paddock. Hagarna ligger nära stall och hus och är inhägnade med elstängsel.
Fastigheten ligger mycket vackert med sjöutsikt över Hällungen. Dessutom finns mark vid sjön där det ligger en brygga. Vid bryggan kan man ha en mindre båt. Badplatsen i Svenshögen ligger också på smidigt avstånd från huset. Detta är ett tillfälle att förvärva ett mycket trevligt boende som har fin mark och ett stall i toppskick. Vill man inte ha hästar är stallet användbart som garage m.m.

 

ÖDSMÅL
 

NÄS Med endast drygt 1 km till sköna bad i Söskär ligger detta välskötta äldre hus på en stor tomt. Den stora tomten på 7 719 m² ger stora möjligheter. Huset från 1800-talet är i fint skick och har modern standard. Huset byggdes till och tilläggsisolerades 1976. I köket som är från 1983 finns bl.a. en klassisk vedspis. På tomten finns också en rymlig gäststuga eller hus för hobbybruk. 
 

TJÖRN
 

DJUPVIK Nära till sköna bad i Djupvik och Olsnäs ligger detta härliga, fina hus från 1921. På tomten, 7.015 m²,  finns en välskött äldre ladugård, ett f.d. hönshus som är inrett med ett fint rum som används som atelje, en mindre förrådsbyggnad och en friggebod. Mellan hus och ladugård finns en mycket trevlig "innegård". Huset är fint renoverat på senare år. Ett kanonställe för den som vill bo på landet!
 

TJÖRN
 

FAGERFJÄLL - Tyfta Här är ett mycket charmigt boende i ett hus med gammaldags känsla. På den vackra tomten ligger ytterligare ett äldre hus som förr i världen var slöjdsal. Från huset har man en fin utsikt över omgivningarna. En nyare el-vedpanna tillsammans med en accumulatortank sköter uppvärmningen. Vill du bo lite lantligt och i äldre stil så är detta ett ypperligt tillfälle.
 

KUNGÄLV

KODE - Ingetorp Detta stilfulla och påkostade bostadsrättsradhus på gaveln av längan ligger med troligen bästa läget i området! Stenbelagd uteplats med lättskött planerad trädgård i söderläge, vackra materialval, öppen planlösning och golvvärme i hela entréplanet samt i badrum. Frånluftvärmepump ger låga uppvärmningskostnader. Allt är i nyskick! Närhet till natur och badsjö samt bra pendlingsavstånd till både Kungälv och Göteborg.

STENUNGSUND

 

STORA HÖGA - Fråstorp  En välplanerad och vacker villa i mycket barnrikt område. Lättskött tomt som är helt plan. Fina ytor inomhus och smakfullt materialval. 3 sovrum (som kan bli 4) Trevlig öppen lösning mellan kök och vardagsrum. Stora altaner i söder och väster. Nära till fina kommunikationer med Göteborg och bara några minuters bilväg från motorvägen.

TJÖRN

SKÄRHAMN I vackra Skärhamn ligger denna mycket trivsamma och rymliga 1½-plansvilla med bl.a nytt helkaklat duschrum 2012 och nyligen renoverat kök (2009). Öppen planlösning mellan vardagsrum och kök. Närhet till stor matvaruaffär och annan service.

TJÖRN

HÖVIKSNÄS En härlig delvis nyrenoverad 1-plansvilla i trivsamt bostadsområde i Höviksnäs. Detta är ett mycket lättskött boende med en bra energilösning med värmepump. Skola ligger alldeles i närheten och det är inte långt till härliga bad på den fina badplatsen i Låka. 

GÖTEBORG

TUVE Längst in på en återvändsgata med naturen intill ligger detta trevliga och delvis nyrenoverade hus från 50-talet. Här finns bl.a. ett mycket fint nytt kök med öppen planlösning mot vardagsrummet. Huset har den bästa energilösningen med en modern bergvärmepump. Billigare uppvärmning går knappt att få. Här är ett toppfint boende!

GÖTEBORG

TUVE Mycket trivsam lägenhet om 4 rok i det fina området Arvesgärde i Tuve. Lägenheten ligger högst upp på 3:e våningen (bottenvåning + 3 våningar) med en fin utsikt åt två håll över de grönskande omgivningarna. Bl.a är bägge duschrummen helt nyrenoverade! Utanför huset finns stora vackra gräsmattor och i närheten finns en bra lekplats och en fin gräsplan för bollekar. På gångavstånd finns skolor, dagis och affärer! Välskött förening som nyligen gjort stamrenovering i fastigheterna.

TJÖRN

FAGERFJÄLL Ett mycket fint, välskött och välplanerat Annebergshus på en trivsam och vacker tomt med gästustuga och förråd. Bekvämt avstånd till fina bad i Olsnäs!

STENUNGSUND

STENUNGSÖN Villa 145 kvm med trevlig planlösning, byggd 1997 med soligt, lugnt läge på Stenungsöns västsida. Vackert anlagd tomt. Närhet till fina bad i Skomakarviken.

STENUNGSUND

HÄLLEBÄCK Mycket trivsam och lättskött 1-plansvilla i populärt område. Läckert kök och badrum från 2001. Bergvärme ger låga energikostnader. Tomten ligger delvis insynsskyddad vid ett litet naturområde. Nära till busskommunikat

STENUNGSUND

KORSGÅRD Fantastisk tomt på hela 8 445 m² med en rymlig välplanerad villa inte långt från Kolhättan! Utsikt över de fina omgivningarna och en skymt av havet. Här finns också en stor ladugårdliknande byggnad där man får plats med en segelbåt eller annat som tar stor plats. Ett härligt ställe nära natur och hav!

LERUM

TOLLERED  Modernt parhus väl anpassat till den gamla miljön. I den gamla bruksmiljön där historiens vingslag hörs är detta moderna parhus uppfört 1993. Lugnt, soligt läge och med naturen alldeles intill. Luftigt och skönt boende 138 m² med gångavstånd till Tollered centrum. Härlig lättskött tomt med bland annat syrenberså och enskild uteplats.

ORUST

VÄSTER - Lalleröd  Nybyggt! Villan har 3 sovrum, vardagsrum, allrum, kök m.m. Golvvärme och klinker i hela bottenvåningen. Uteplats i sydväst, Till detta kommer en stor sidobyggnad med garagedel och en bodel förberedd för pentry, wc, dusch. Perfekt för tonåringar eller så hyr du ut på sommaren. Dessutom en välbyggd friggebod perfekt för gäster. Närhet till västerhavets fina bad.

STENUNGSUND

CENTRUM - Slupen Med balkong som har utsikt mot havet ligger denna rymliga och trevliga lägenhet om 5 r.o.k. i 2 plan. Lägenheten ligger nära sundet och Stenungs Torgs alla butiker. Här bor du riktigt bekvämt med hiss till 5:e våningen. Förutom balkongen finns plats för utemöbler utanför lägenheten på sidan mot gården. Garage ingår i månadsavgiften och ligger bekvämt i källaren.

SVENSHÖGEN

SVENSHÖGEN Rymlig välutrustad villa i mycket gott skick som delvis är nyrenoverad med bl.a. nytt stort härligt kök. Många fina och fräscha utrymmen. Ny toppmodern vedpanna med accumulatortankar ger låg energikostnad. På tomten finns också en stor byggnad med plats för större fordon eller båt etc. Fiskerättigheter och brygga (i dåligt skick) finns i sjön Hällungen.

STENUNGSUND

ÖDSMÅL - NÄS En mysig och mycket välhållen villa 99 kvm boyta + inredd biyta 74 kvm i det populära Näsområdet. Högt läge och solig uteplats, fint skick och närheten till bad och båt är de stora fördelarna. Gångavstånd till utmärkt skola, förskola och allmänna kommunikationer.

STENUNGSUND

JÖRLANDA - Axeltorp Charmigt torpställe med genuin känsla och öppet läge mot havet och bred havsutsikt. Boyta ca 96 kvm, Kommunalt VA. Vinterbonad gäststuga ca 34 kvm med bad, wc o. bastu.

STENUNGSUND

 

KYRKENORUM Mycket fräsch och trivsam villa i 1 plan med källare. Innehåller bl.a. nytt läckert kök från 2008, badrum omgjort 2006 med bubbelbad, öppen spis i vardagsrum och i gillestuga. Rymlig och praktisk tvättstuga med torkrum. Huset ligger i barnvänligt område med närhet till skola och dagis. Fina strövområden finns alldeles i närheten.

STENUNGSUND
 

STORA HÖGA - Norra Anrås Vill du bo i ett mycket naturskönt och lugnt område skall du passa på nu. Ett par minuters promenad till nästan "egen" sandstrand.
En färdig tomt som passar fint för nybyggnation av en villa. Bygger du i 2 plan så blir det också havsutsikt.
VA- ingår i priset och anläggs så snart köpet är klart.

TJÖRN

 

LILLA ASKERÖN I omtyckta Mikaelsstrand på västra Lilla Askerön ligger detta trivsamma och välutrustade hus med havsutsikt. Nära till bad och båtliv. Båtplats kan övertas.

ORUST

 

SVINEVIKEN I vackra Svineviken ligger detta med känsla renoverade sekelskifteshus som har havsutsikt och båtplats. Huset är helt modernt med en stilenlig smakfull inredning. Det ligger med fin utsikt över viken och varvet. På tomten finns också en rejäl verkstadslokal där man tidigare byggde små båtar.

STENUNGSUND

 

STORA HÖGA Välkommen till ett toppfräscht bostadsrättsparhus på Arturs väg. Detta område är mycket trivsamt och här är nära till bl.a. tåg och buss till Göteborg eller Stenungsund. På cykelavstånd ligger fantastiska bad i Getskär.

ORUST

 

VAREKILSNÄS Strandnära med havet framför huset! Tomten sluttar lätt mot havet och ligger i ett mycket bra läge mot väster. Här är det en strålande havsutsikt och en riktig idyll! Några få grannar finns men tomten är insynsskyddad. Enkel standard men utvecklingsbart.

TJÖRN

 

RÖSSELVIKSSTRAND Nybildad tomt helt klar för byggnation. Djupborrad brunn är anlagd och bygglov för en villa är beviljat. Avloppsanläggning är inte utfört men typ och placering godkänd för åretruntbruk.
Beviljat bygglov; Se ritning hus i sep. pdf-dokument.

STENUNGSUND

 

GATEGÅRD Trevligt litet bostadshus med härlig trädgård, gäststuga och carport. Ca 1 Ha ren betes/odlingsmark. Övrig yta, ca 5,5 ha, är dels stor villatomt + skogsmark med mestadels träd för egen vedeldning

STENUNGSUND

 

STORA HÖGA ARTURS VÄG Utmärkt boende i markplan utan trappor. Endast några minuters gångavstånd till buss och tåg. Nära till havet och stora naturområden. Lättskött uppvuxen tomt med stensatt altan i söderläge.

STENUNGSUND

 

BRUDHAMMAR Janssons väg. En härlig gavellägenhet i markplan med en stor fin uteplats som går runt hörnet på huset i syd och västläge. Här har du hela hörnet för dig själv. Lägenheten är välplanerad med bl.a. ett förråd inne i lägenheten förutom källarförrådet. Huset ligger väldigt bra till med gångavstånd till Stenungs Torg.

STENUNGSUND

 

UCKLUM - Södra Röd. Villa med högt, vackert och naturnära läge. Barnrikt område och sol runt huset hela dagen (05.00-22.00 sommartid). Gott om plats i en boyta av 156 kvm. 5 sovrum, stort kök, braskamin mm.

STENUNGSUND

 

ÖDSMÅL - NÄS Helrenoverad villa med soligt läge och trevlig planlösning. Fint inredd och stort garage. Låga driftskostnader med vedeldning. Kommunalt VA.

TJÖRN

 

SKÄRHAMN Mycket trevlig och välskött enplansvilla byggd 1991 i trivsamma Kroksdal i Skärhamn. Vacker kuperad trädgårdstomt med bl.a. uterum och gäststuga. Huset har en mycket bra energilösning. Vattenburen centralvärme där frånluftvärmepumpen från IVT är helt ny!

STENUNGSUND

 

UPPEGÅRDSVÄGEN Mycket fint helrenoverad 3:a på översta våningen med fantastisk utsikt och inglasad balkong i väster. Hyran är endast 3.575:-/mån inkl. allt även hushållsel.

ORUST

HENÅN Det perfekta boendet för den mindre familjen! Eget radhus i markplan med 2 rum och kök. Fräscht helkaklat badrum och en liten tvättstuga. Området ligger mycket vackert alldeles nära havet. Från dörren ser man havet mellan grannhusen. Gångavstånd till badplatsen!

STENUNGSUND

UPPEGÅRDSVÄGEN Praktisk 2:a i välskötta bostadsrättsföreningen Uppegård. Här är en lägenhet med låg månadsavgift. Med enkla medel kan detta bli ditt perfekta boende.

STENUNGSUND

UPPEGÅRDSVÄGEN Läcker lägenhet, 1 rum med kokvrå, med installerad hemmabio. Takmonterad projektor och väggmonterad filmduk ingår. Dessutom specialtak med stjärnhimmel och halogenljus. Lägenheten är välplanerad med bra hall med garderober, litet kök och badrum.

STENUNGSUND

SOLGÅRDSDALEN Bostadsrättsparhus 4 r.o.k., byggt 1991, med härligt söderläge. Balkong och uteplats med insynsfritt läge. Fin planlösning. Carport och förråd. Gångavstånd till det mesta!. ICA alldeles i närheten och inte långt till Stenungs Torg.

ORUST

 

SVINEVIKEN Havsutsikt i vackra Svineviken! Här finns ett trivsamt hus i bra skick byggt 1982 med källare. Perfekt både som åretrunthus och som fritidshus. Huset ligger med vacker utsikt över hav och omgivning. Gångavstånd till härligt salta bad!

STENUNGSUND

 

GRÖSBACKE - ÅLEBACKA En härlig liten hästgård med stor charm och vacker inramad gårdsplan. Äldre boningshus som delvis renoverats. Stor ladugård och flera fina byggnader som kan inredas efter önskemål. Lugnt läge och ett par km till motorvägen för snabb transport.

STENUNGSUND

 

NYTORPSHÖJD Villa med stora trivselvärden, smakfullt renoverat kök och badrum. Rejäla ytor med bl.a. 4 sovrum, vardagsrum, allrum, stor matplats m.m. Vidbyggt garage och förråd. Gångavstånd till det mesta.

ORUST

 

HÅRLEBY Med ett mycket lugnt och naturskönt läge ligger detta trivsamma fritidshus till ett attraktivt pris. Wc och dusch finns. Här finns några grannar men ingen som ligger för nära. Huset är renoverat på senare år.

TJÖRN

 

HÄLLENE Vacker trädgårdstomt i stort sett helt plan. Ett par minuters gångväg till härliga bad. Lättbyggd och med "kommunalt" VA vid tomtgränsen (ansl.avg. tillkommer). Utomplansbestämmelser gäller för bostadshus i en stil som överensstämmer med områdets utseende.

STENUNGSUND

 

STORA HÖGA Mycket trevlig, nyare, bostadsrättsvilla i 2 plan i ett läckert område. Carport och parkering på "tomten" i anslutning till entrén. Uteplatser på fram- och baksida ger både sol och skugga. Hela huset är mycket fräscht. Gångavstånd, ca 500 m, till buss och tåg som går regelbundet till Göteborg och Stenungsund.

KUNGÄLV

ARÖD Obebyggd tomt som ligger med knappt 10 promenad till salta bad på Aröds badplats och till en annan strand. Nära till golfbana. På tomten får man bygga 75 kvm enligt byggnadsplanen. Avlopp finns.

ORUST

 

SVINEVIKEN Strandnära med strålande vacker havsutsikt! Endast 2 min promenad till havet! På tomten finns välskött hus med inbyggd veranda, ett rymligt gästhus, friggebod samt garage. Detta är en idyll borta från biltrafik och med havet alldeles intill!

STENUNGSUND

 

STORA HÖGA Mycket trevligt, nästan nytt, bostadsrättsparhus i 1 plan i ett läckert område. Carport och parkering på "tomten" i anslutning till entrén. Uteplatser på fram- och baksida ger både sol och skugga.

STENUNGSUND

 

STORA HÖGA Utvändigt renoverad i gammaldags stil och invändigt helt modernt med nytt högklassigt kök, parkettgolv och mycket fint duschrum med wc. Lättskött tomt med insynsskyddat läge!

STENUNGSUND

 

ÖDSMÅL Villa i 1½ plan som har renoverats senaste tiden. Fin planlösning med 4 sovrum, allrum och vardagsrum. Liten lättskött tomt med barnvänligt läge längst in på återvändsgata. Ny garageport.

GÖTEBORG

 

MUNKEBÄCK Stor, ljuvlig 2:a som ligger med ett högt fint läge i Munkebäck - Ättekullen. Lägenheten ligger i hörnet av huset med fönster åt 2 håll. Lägenheten är verkligen i toppskick med mycket smakfulla materialval. Från balkongen har du fin, öppen utsikt utan insyn. Huset är modernt men ändå vackert. Gångavstånd till spårvagn.

ORUST

 

MYCKLEBY - KVARNDALEN Underbar nyare villa byggd i klassisk gammal fin stil! Bl.a. genomgående vackra lutade trägolv. Helt ostört läge på en stor härlig tomt. Här finns också ett större uthus med bl.a. tvättstuga. Gångavstånd till sjö med badplats. (Granvattnet). Fina bär och svampmarker inpå knutarna. Ca 4 km till havsbad.

ORUST

 

HÄLLEVIKSTRAND Lantligt, men ändå nära till vackra Hällevikstrand, ligger detta välskötta och trivsamma hus där du bor billigt.

ORUST

 

SVANESUND Helt nybyggd villa med hög standard, havsutsikt och golvvärme. Högt läge och en tomt som du själv sätter din prägel på. Invändigt mycket tilltalande med klinker, kakel, ek och spotlights.

ORUST

 

HÄLLEVIKSSTRAND - SOLLID En härlig villa i mycket bra skick. Havsutsikt och nära till fina bad. Stor gäststuga i nyskick som går att hyra ut eller till besökande. 3 garageplatser och fin insynsskyddad tomt.

ORUST

 

EDSHULTSHALL Ett härligt enkelt torp med tillhörande mindre inredd ladugård. Dessutom kommer en ny detaljplan som tillåter styckning av 2 nya tomter.
Med lite trädröjning kommer havet att framträda mer.

ORUST

 

HÄLLEVIKSSTRAND Mycket bekvämt, trivsamt och lättskött bostadsrättsparhus i 1 plan. Här bor du med egen uteplats och fina omgivningar. Närhet till centrala Hälleviksstrand och till salta bad.

STENUNGSUND

 

KYRKENORUM Mycket fräsch och trivsam villa i 1 plan med källare. Nytt läckert kök 2008 och ny dränering 2001. Öppen spis i vardagsrum och i gillestugan. Ligger i barnvänligt område med närhet till skola och dagis. Fina strövområden finns alldeles i närheten.

TJÖRN

 

HÖVIKSNÄS Nyutbyggd och renoverad villa med god standard och lugnt soligt läge några minuters promenad till Låkabadet.

ORUST

 

SVINEVIKEN Strandnära, insynsskyddad tomt med högt, mycket fint läge och vacker havsutsikt! På tomten finns välskött hus med inbyggd veranda och en rymlig gäststuga. Endast 3 min promenad till havet!

STENUNGSUND

 

BRUDHAMMAR Mycket fräsch bostadrättslägenhet i 1-plans radhus. Nära till butik, dagis och skola.

ORUST

 

MOLLÖSUND  Mollösund är ett genuint fiskeläge och har en gammal bebyggelse med fiskarstugor och kaptenshus. Under sommartid är samhället intensivt med både seglare och besökande såväl som åretruntboende. Affär, post och flera restauranger finns att tillgå. Busskommunikationer till Göteborg och Uddevalla  finns.
Huset ligger vackert och med soligt skönt läge. Lättskött tomt med en del berg i dagen. Om man vill bygga på huset med en övervåning får man en vidunderlig havsutsikt från inloppet till Stigfjorden i söder och ända till Måseskär i nordost. Från huset är det några minuters promenad över bergen till en anlagd badplats i Tornevik.

STENUNGSUND

 

JÖRLANDA - SKOTTHED Ett unikt ställe ! 1 ½ plansvilla med hel källare o. dubbelgarage byggd 2001, med ca ½ ha /äng/bete, ca 2 ha skog. Villan är i nyskick och väldigt trevligt planerad och med fina materialval. Ljust och naturskönt läge med stora naturområde inpå knuten. Fast. har stor potential för t.ex. hästhållning, friluftsliv och rekreation.

STENUNGSUND

 

JÖRLANDA En härlig villa i toppskick och soligt läge och egen pool på tomten. Helrenoverad 1-plansvilla med källare. Härlig standard och bergvärme/solfångare för låg energikostnad. Nära till centrum ändå lugnt och avskilt. Ungdomsavdelning övanpå garaget.

STENUNGSUND

 

STORA HÖGA - SPEKERÖD Ett trevligt hyreshus till lågpris med 4 lägenheter + lokalyta och stort garage.
Goda hyresintäkter.